Loading...

Modern and timeless, elegant living.   W Residence was a remodel of a 2-story penthouse in downtown Shanghai. Our client asked for an open, modern, luxurious space, so much of the existing partitions were either removed or reconfigured to allow for a more open plan and for more natural light to enter the interior. The living room featured an Indonesian blue marble focal wall with cutaways to accommodate a shelf insert and a bio ethanol fireplace. Elsewhere, off-white marmorino walls, chevron oak wood flooring, and brass accents were used to communicate a rich and warm palate. Mid-century modern styled furniture were selected to complement the surface finishes, and were locally produced. Project area: 430sqm. 2015.

Concept drawings

Model

Model

Model

Model

Model

4.5_linked_wres_dining rm

Model

Model

Model

Model

Model

10_linked_wres_walkway3

1FL Plan
2FL Plan

Before

1FL Plan
2FL Plan