Loading...

Luxe, elegant lakeside retreat.  L Residence Suzhou Villa was an interior design of a 3-story villa + basement entertainment area located at a high end residential community by Jinji Lake, Suzhou. The new building was completely unfinished, or maopi, except for the exterior. Based on our brief, we created a luxe, modern space that optimized views of the water, and a program that included two kitchens, two dining rooms, a Majiang parlor, and a bar. The design featured an Italian Imperial Blue stone wall at the double height mezzanine area, and local marble tiled walls and floors at the first floor public spaces. Project area: 950sqm. 2013.



00_linked_liangres_v3


1_linked_liangres_v3


2_linked_liangres_v3


3_linked_liangres_v2


4_linked_liangres


5_linked_liangres


Model


Model


Model


Model